Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Jacob Van Campenweg Rotterdam: Geschiedenis En Bezienswaardigheden

Jacob Van Campenweg Rotterdam: Geschiedenis En Bezienswaardigheden

JACOB VAN CAMPENWEG 44, ROTTERDAM

Jacob Van Campenweg Rotterdam: Geschiedenis En Bezienswaardigheden

Jacob Van Campenweg 44, Rotterdam

Keywords searched by users: jacob van campenweg rotterdam jacob van campenweg eindhoven, funda rotterdam prinsenland

Inleiding

De Jacob van Campenweg is een bekende straat in Rotterdam, Nederland. Deze straat biedt een mooie woonomgeving met verschillende voorzieningen in de buurt. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de Jacob van Campenweg in Rotterdam en u voorzien van gedetailleerde informatie over de locatie, de beschikbaarheid en prijzen van onroerend goed, het leven in deze straat, het openbaar vervoer, voorzieningen, scholen en recreatiemogelijkheden in de omgeving.

Jacob van Campenweg Rotterdam: Algemene informatie

De Jacob van Campenweg is gelegen in het stadsdeel Prinsenland in Rotterdam. Het is een rustige straat met een mix van woningen en appartementen. De buurt zelf is omgeven door groen en biedt een ontspannen sfeer voor bewoners.

Locatie van Jacob van Campenweg, Rotterdam

De Jacob van Campenweg is gelegen in Rotterdam, in het stadsdeel Prinsenland. Het is goed verbonden met andere delen van de stad en heeft een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. De straat ligt dicht bij belangrijke snelwegen en biedt gemakkelijke toegang tot andere delen van Rotterdam en daarbuiten.

Verkrijgbaarheid en prijzen van onroerend goed

De Jacob van Campenweg biedt verschillende mogelijkheden voor onroerend goed. Er zijn zowel koop- als huurmogelijkheden beschikbaar. De prijzen van onroerend goed kunnen variëren, afhankelijk van de grootte, ligging en staat van het pand. Om de actuele prijzen en beschikbaarheid te bekijken, kunt u websites zoals Funda raadplegen. Hier vindt u gedetailleerde informatie over verschillende woningen en appartementen in de Jacob van Campenweg.

Wonen in Jacob van Campenweg, Rotterdam

De Jacob van Campenweg biedt een aangename woonomgeving in Rotterdam. De straat is omgeven door groen en biedt rust en privacy voor bewoners. Er zijn verschillende soorten woningen beschikbaar, waaronder eengezinswoningen en appartementen. Het is een vriendelijke buurt waar buren elkaar kennen en er een gevoel van gemeenschap heerst. Bewoners genieten van de rustige sfeer en het gemak van het wonen in de buurt van diverse voorzieningen.

Openbaar vervoer in de buurt van Jacob van Campenweg

De Jacob van Campenweg is goed verbonden met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende bushaltes in de buurt die u kunt gebruiken om naar diverse bestemmingen in Rotterdam te reizen. Daarnaast zijn er treinstations op korte afstand van de straat, waardoor het gemakkelijk is om andere delen van Nederland te bereiken. U kunt Moovit gebruiken om de beste route naar de Jacob van Campenweg te vinden en meer informatie te krijgen over de dichtstbijzijnde haltes en stations.

Voorzieningen in de omgeving

De Jacob van Campenweg ligt dicht bij diverse voorzieningen. Er zijn verschillende supermarkten, winkels en restaurants in de buurt waar bewoners van de straat van kunnen profiteren. Daarnaast zijn er ook gezondheidscentra en apotheken in de buurt, wat handig is voor eventuele medische behoeften. Bewoners hebben toegang tot alle dagelijkse benodigdheden zonder ver te hoeven reizen.

Scholen en onderwijsinstellingen in de buurt van Jacob van Campenweg

Voor gezinnen met kinderen is het belangrijk om te weten dat er verschillende scholen en onderwijsinstellingen in de buurt van de Jacob van Campenweg zijn. Dit maakt het gemakkelijk voor kinderen om naar school te gaan en voor ouders om betrokken te zijn bij het onderwijsproces. Er zijn zowel basisscholen als middelbare scholen in de buurt, waardoor een soepele overgang van het ene naar het andere onderwijsniveau mogelijk is.

Recreatiemogelijkheden in de buurt

Voor bewoners die op zoek zijn naar recreatiemogelijkheden, zijn er verschillende opties beschikbaar in de buurt van de Jacob van Campenweg. Er zijn parken en groene gebieden in de buurt waar u kunt genieten van een wandeling of picknick. Daarnaast zijn er ook sportscholen en sportfaciliteiten in de buurt, wat handig is voor diegenen die graag actief willen blijven. Als u op zoek bent naar culturele activiteiten, zijn er ook musea en theaters in de buurt die u kunt verkennen.

Conclusie

De Jacob van Campenweg in Rotterdam biedt een aantrekkelijke woonomgeving met diverse voorzieningen in de buurt. Het is een rustige straat met een mix van woningen en appartementen. Bewoners genieten van de groene omgeving en de rustige sfeer. Met goede verbindingen met het openbaar vervoer en verschillende voorzieningen in de buurt, biedt de Jacob van Campenweg een comfortabel en handig woongebied in Rotterdam.

FAQs:

Wat is het adres van Jacob van Campenweg 16, Rotterdam?

Het adres van Jacob van Campenweg 16, Rotterdam is te vinden op de website van 88 Makelaars. U kunt daar gedetailleerde informatie vinden over het pand en de huidige status ervan.

Welke onroerendgoedopties zijn beschikbaar op Jacob van Campenweg 77, Rotterdam?

Jacob van Campenweg 77 in Rotterdam biedt verschillende onroerendgoedopties. U kunt de website van Funda raadplegen om meer informatie te vinden over het pand en de mogelijkheden om het te kopen.

Waar kan ik informatie vinden over adressen in Jacob van Campenweg, Rotterdam?

Voor gedetailleerde informatie over adressen in de Jacob van Campenweg in Rotterdam kunt u terecht op de website van Kadastralekaart. Daar vindt u een overzicht van alle adressen in de straat.

Zijn er woningen beschikbaar op Jacob van Campenweg 30, Rotterdam?

Jacob van Campenweg 30 in Rotterdam bood in het verleden onroerend goed te koop aan. U kunt de website van Funda raadplegen voor meer informatie over het pand en of het momenteel beschikbaar is of niet.

Hoe kom ik bij Jacob van Campenweg in Rotterdam met het openbaar vervoer?

Om naar Jacob van Campenweg in Rotterdam te reizen met het openbaar vervoer, kunt u Moovit gebruiken. Deze app biedt gedetailleerde instructies en routes om u te helpen het adres te bereiken met behulp van bus- en treinverbindingen.

Wat is de postcode van Jacob van Campenweg in Rotterdam?

Voor de postcode van Jacob van Campenweg in Rotterdam kunt u terecht op de website van Postcodebijadres. Daar kunt u de juiste postcode vinden voor dit specifieke adres in Rotterdam.

Categories: Samenvatting 65 Jacob Van Campenweg Rotterdam

JACOB VAN CAMPENWEG 44, ROTTERDAM
JACOB VAN CAMPENWEG 44, ROTTERDAM

Jacob Van Campenweg Eindhoven

Jacob van Campenweg is een belangrijke straat in Eindhoven die het vermelden waard is. In dit artikel zullen we diep ingaan op de Jacob van Campenweg in Eindhoven en belangrijke details over deze locatie verstrekken. We zullen specifieke concepten uitleggen en een gids bieden voor iedereen die geïnteresseerd is in deze straat.

De Jacob van Campenweg is genoemd naar de Nederlandse architect Jacob van Campen, die in de 17e eeuw bekend was vanwege zijn betrokkenheid bij de bouw van het Paleis op de Dam in Amsterdam. In Eindhoven is de straat vernoemd ter ere van zijn nalatenschap en zijn bijdrage aan de Nederlandse architectuur.

De Jacob van Campenweg heeft een gunstige ligging in Eindhoven en wordt gekenmerkt door zijn brede lanen, prachtige huizen en groene omgeving. Het is een woonwijk waar veel mensen zich thuis voelen. De straat biedt een verscheidenheid aan woningtypen, waaronder vrijstaande huizen, geschakelde woningen, twee-onder-een-kapwoningen en appartementencomplexen.

De huizen aan de Jacob van Campenweg zijn gewild vanwege hun ruime opzet, comfortabele indeling en moderne architectuur. Veel huizen zijn voorzien van grote tuinen, parkeerplaatsen en moderne voorzieningen. Het is een perfecte locatie voor gezinnen, stellen en alleenstaanden die op zoek zijn naar een rustige en aangename woonomgeving.

De Jacob van Campenweg is goed verbonden met andere delen van Eindhoven. Er zijn regelmatige busdiensten beschikbaar, waardoor het gemakkelijk is om naar het stadscentrum te reizen of andere delen van de stad te verkennen. Daarnaast biedt de nabijheid van snelwegen en uitvalswegen gemakkelijke toegang tot omliggende steden en dorpen.

Veel buurtvoorzieningen zijn ook gemakkelijk bereikbaar vanaf de Jacob van Campenweg. Er zijn verschillende scholen, supermarkten, winkels, parken en recreatiefaciliteiten in de buurt, waardoor het een ideale plek is om te wonen. Bovendien zijn er enkele populaire winkelstraten en restaurants in de buurt, die een breed scala aan keuzes bieden aan bewoners en bezoekers.

FAQ:

1. Welk soort huizen zijn beschikbaar aan de Jacob van Campenweg?
Aan de Jacob van Campenweg zijn verschillende soorten woningen beschikbaar, waaronder vrijstaande huizen, geschakelde woningen, twee-onder-een-kapwoningen en appartementencomplexen.

2. Welke voorzieningen zijn er in de buurt van de Jacob van Campenweg?
In de buurt van de Jacob van Campenweg zijn er verschillende voorzieningen beschikbaar, waaronder scholen, supermarkten, winkels, parken en recreatiefaciliteiten. Er zijn ook populaire winkelstraten en restaurants in de buurt.

3. Hoe is de verbinding met andere delen van Eindhoven?
De Jacob van Campenweg is goed verbonden met andere delen van Eindhoven. Er zijn regelmatige busdiensten beschikbaar en de nabijheid van snelwegen en uitvalswegen zorgt voor gemakkelijke toegang tot omliggende steden en dorpen.

4. Wat maakt de Jacob van Campenweg een goede plek om te wonen?
De Jacob van Campenweg biedt een rustige en aangename woonomgeving met ruime huizen, moderne architectuur en groene omgeving. De nabijheid van voorzieningen en goede verbindingen maken het een ideale plek voor gezinnen, stellen en alleenstaanden.

5. Hoe kan ik de Jacob van Campenweg bereiken?
De Jacob van Campenweg is gemakkelijk te bereiken met de auto, het openbaar vervoer en fiets. Er zijn regelmatige busdiensten beschikbaar en de straat is goed verbonden met snelwegen en uitvalswegen.

Met zijn gunstige locatie, moderne woningen en nabijheid van voorzieningen, biedt de Jacob van Campenweg in Eindhoven een aantrekkelijke woonomgeving voor veel mensen. Of je nu op zoek bent naar een nieuw huis of nieuwsgierig bent naar deze locatie, de Jacob van Campenweg is zeker een straat die het verkennen waard is.

Funda Rotterdam Prinsenland

Funda Rotterdam Prinsenland: Een Complete Gids

Introductie

In de bruisende stad Rotterdam, in de wijk Prinsenland, ligt een bijzonder gebied genaamd Funda Rotterdam Prinsenland. Met een verscheidenheid aan woningen en voorzieningen, trekt dit gebied veel belangstelling van mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en prettige woonomgeving. In dit artikel bieden we een diepgaande gids over Funda Rotterdam Prinsenland en verkennen we alle aspecten die dit gebied uniek maken.

Wat is Funda Rotterdam Prinsenland?

Funda Rotterdam Prinsenland is een gerenommeerde vastgoedorganisatie die zich richt op het aanbieden van betaalbare en kwalitatieve huizen in de wijk Prinsenland in Rotterdam. Het staat bekend om het bieden van uitstekende makelaarsdiensten en het helpen van kopers en verkopers bij het vinden van hun ideale woning.

Met een breed scala aan woningen, variërend van appartementen tot eengezinswoningen, is Funda Rotterdam Prinsenland de ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een plek om te wonen die voldoet aan al hun behoeften en wensen. Het gebied heeft ook verschillende faciliteiten en voorzieningen, waardoor het een aantrekkelijke woonlocatie is voor gezinnen, jonge professionals en oudere bewoners.

Woningen in Funda Rotterdam Prinsenland

Funda Rotterdam Prinsenland biedt een breed scala aan woningen die geschikt zijn voor verschillende behoeften en budgetten. Of je nu op zoek bent naar een appartement of een vrijstaand huis, er is voor elk wat wils in dit gebied. Enkele van de populaire woningen in Funda Rotterdam Prinsenland zijn onder andere:

1. Jacob van Campenweg 16: Dit prachtige appartement is onlangs gerenoveerd en beschikt over moderne voorzieningen. Met een ruime woonkamer, slaapkamers en een balkon is het ideaal voor gezinnen of mensen die op zoek zijn naar een comfortabele leefomgeving. [Referentie: Jacob van Campenweg 16]

2. Jacob van Campenweg 77: Een ander opmerkelijk appartement met een eigentijds ontwerp en een prachtig uitzicht op de omgeving. Met voldoende ruimte en lichtinval is dit appartement perfect voor mensen die waarde hechten aan comfort en luxe. [Referentie: Jacob van Campenweg 77 3067 LH Rotterdam]

3. Jacob van Campenweg 30: Dit verkochte appartement is een voorbeeld van de vele succesverhalen van Funda Rotterdam Prinsenland. Met een geweldige locatie en moderne voorzieningen, was dit appartement een gewilde woning in de buurt. [Referentie: Jacob van Campenweg 30 3067 LJ Rotterdam]

Deze lijst is slechts een voorproefje van de vele woningen die beschikbaar zijn via Funda Rotterdam Prinsenland. Door het brede scala aan opties kunnen potentiële kopers de woning vinden die perfect bij hun behoeften past.

Voorzieningen en faciliteiten in de buurt

Een van de redenen waarom Funda Rotterdam Prinsenland zo populair is bij mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning, is vanwege de overvloed aan faciliteiten en voorzieningen in de buurt. De wijk Prinsenland heeft alles wat je nodig hebt binnen handbereik, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor gezinnen en professionals.

Enkele van de belangrijkste voorzieningen in de buurt van Funda Rotterdam Prinsenland zijn:

1. Scholen: Er zijn meerdere basisscholen en middelbare scholen in de directe omgeving, waardoor het gemakkelijk is voor gezinnen met kinderen om een goede onderwijsinstelling te vinden.

2. Winkels en supermarkten: Voor dagelijkse boodschappen en winkelen is er een scala aan winkels en supermarkten in de buurt van Funda Rotterdam Prinsenland. Bewoners hebben gemakkelijk toegang tot alles wat ze nodig hebben.

3. Parken en recreatiegebieden: Prinsenland heeft verschillende parken en recreatiegebieden waar bewoners kunnen genieten van buitenactiviteiten en ontspanning. Het is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een gezonde en groene omgeving.

4. Openbaar vervoer: Funda Rotterdam Prinsenland heeft uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, waardoor het gemakkelijk is om naar andere delen van Rotterdam te reizen. Dit is vooral handig voor professionals die in het centrum werken en snel naar hun werk willen pendelen. [Referentie: Hoe gaan naar Jacob van Campenweg in Rotterdam via …]

Jacob van Campenweg en omgeving

Jacob van Campenweg is een van de prominente straten in de wijk Prinsenland en staat bekend om zijn uitstekende woningen en voorzieningen. De straat heeft een gevarieerde mix van huizen en appartementen, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor aspirant-kopers.

Met verschillende referenties in dit artikel, zoals Jacob van Campenweg 16, Jacob van Campenweg 77 en Jacob van Campenweg 30, biedt Funda Rotterdam Prinsenland een breed scala aan woningen in deze populaire straat. Elk adres in Jacob van Campenweg, Rotterdam is de moeite waard om te verkennen voor degenen die een nieuwe woning willen kopen of verkopen. [Referenties: Elk adres in Jacob van Campenweg, Rotterdam]

Praktische informatie

Als je geïnteresseerd bent in een woning in Funda Rotterdam Prinsenland, is het ook handig om de postcode van de desbetreffende straat te kennen. Voor Jacob van Campenweg is de postcode 3067. Dit helpt bij het navigeren en vinden van specifieke adressen in het gebied. [Referentie: Postcode Jacob van Campenweg in Rotterdam]

FAQ (Veelgestelde Vragen)

1. Wat is Funda Rotterdam Prinsenland?
Funda Rotterdam Prinsenland is een vastgoedorganisatie die huizen aanbiedt in de wijk Prinsenland in Rotterdam.

2. Welke soorten woningen zijn beschikbaar via Funda Rotterdam Prinsenland?
Funda Rotterdam Prinsenland biedt een breed scala aan woningen, waaronder appartementen en eengezinswoningen.

3. Wat zijn enkele populaire woningen in Funda Rotterdam Prinsenland?
Enkele populaire woningen in Funda Rotterdam Prinsenland zijn Jacob van Campenweg 16, Jacob van Campenweg 77 en Jacob van Campenweg 30.

4. Welke voorzieningen zijn er in de buurt van Funda Rotterdam Prinsenland?
In de buurt van Funda Rotterdam Prinsenland zijn er scholen, winkels, supermarkten, parken en recreatiegebieden.

Conclusie

Funda Rotterdam Prinsenland is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en kwalitatieve woonomgeving in de wijk Prinsenland in Rotterdam. Met een breed scala aan woningen en uitstekende voorzieningen en faciliteiten in de buurt, biedt Funda Rotterdam Prinsenland alles wat je nodig hebt voor een aangename woonervaring. Door te investeren in Funda Rotterdam Prinsenland kan je een woning vinden die aan al je behoeften voldoet en een waardevolle investering voor de toekomst is.

Aggregeren 36 jacob van campenweg rotterdam

Jacob Van Campenweg 16, Rotterdam (3067 Lj) - Kadastralekaart.Com
Jacob Van Campenweg 16, Rotterdam (3067 Lj) – Kadastralekaart.Com
Jacob Van Campenweg 50, Rotterdam (3067 Lj) - Kadastralekaart.Com
Jacob Van Campenweg 50, Rotterdam (3067 Lj) – Kadastralekaart.Com
Jacob Van Campenweg 29, Rotterdam - Youtube
Jacob Van Campenweg 29, Rotterdam – Youtube
Jacob Van Campenweg 50, Rotterdam (3067 Lj) - Kadastralekaart.Com
Jacob Van Campenweg 50, Rotterdam (3067 Lj) – Kadastralekaart.Com
Jacob Van Campenweg 50, Rotterdam (3067 Lj) - Kadastralekaart.Com
Jacob Van Campenweg 50, Rotterdam (3067 Lj) – Kadastralekaart.Com
Jacob Van Campenweg 29, Rotterdam - Youtube
Jacob Van Campenweg 29, Rotterdam – Youtube
Jacob Van Campenweg 144, Rotterdam (3067 Ll) - Kadastralekaart.Com
Jacob Van Campenweg 144, Rotterdam (3067 Ll) – Kadastralekaart.Com
Jacob Van Campenweg 144, Rotterdam (3067 Ll) - Kadastralekaart.Com
Jacob Van Campenweg 144, Rotterdam (3067 Ll) – Kadastralekaart.Com
Jacob Van Campenweg 16, Rotterdam (3067 Lj) - Kadastralekaart.Com
Jacob Van Campenweg 16, Rotterdam (3067 Lj) – Kadastralekaart.Com
Koopwoningen In Rotterdam - Vind Jouw Koopwoning Op Pararius
Koopwoningen In Rotterdam – Vind Jouw Koopwoning Op Pararius
Jacob Van Campenweg 136, Rotterdam (3067 Ll) - Kadastralekaart.Com
Jacob Van Campenweg 136, Rotterdam (3067 Ll) – Kadastralekaart.Com
Jacob Van Campenweg 136, Rotterdam (3067 Ll) - Kadastralekaart.Com
Jacob Van Campenweg 136, Rotterdam (3067 Ll) – Kadastralekaart.Com
Koopwoning: Jacob Van Campenweg 28, Rotterdam - Youtube
Koopwoning: Jacob Van Campenweg 28, Rotterdam – Youtube
Jacob Van Campenweg 45, Rotterdam (3067 Lh) - Kadastralekaart.Com
Jacob Van Campenweg 45, Rotterdam (3067 Lh) – Kadastralekaart.Com
The Best 10 Chinese Restaurants Near Jacob Van Campenweg 110, 3067 Lk  Rotterdam, The Netherlands - Last Updated November 2023 - Yelp
The Best 10 Chinese Restaurants Near Jacob Van Campenweg 110, 3067 Lk Rotterdam, The Netherlands – Last Updated November 2023 – Yelp
Jacob Van Campenweg 134, Rotterdam (3067 Ll) - Kadastralekaart.Com
Jacob Van Campenweg 134, Rotterdam (3067 Ll) – Kadastralekaart.Com

See more here: thonggiocongnghiep.com

Learn more about the topic jacob van campenweg rotterdam.

See more: https://thonggiocongnghiep.com/category/auto/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *