Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Desktop Pc Met Windows 11: Het Nieuwste Besturingssysteem Voor Jouw Werkplek

Desktop Pc Met Windows 11: Het Nieuwste Besturingssysteem Voor Jouw Werkplek

Meet Windows 11 | The Basics

Desktop Pc Met Windows 11: Het Nieuwste Besturingssysteem Voor Jouw Werkplek

Meet Windows 11 | The Basics

Keywords searched by users: desktop pc met windows 11 Cách đưa This PC ra Desktop Win 11, System requirements not met go to Settings to learn more, Cách đưa This PC ra desktop Win 10, Windows 11 Pro, Máy tính Windows 11 giá bao nhiêu, Win 11 có nhanh hơn Win 10, Windows 11 online, Cài Win 11 cho máy cấu hình thấp

Desktop PC met Windows 11: Alles wat je moet weten + Veelgestelde vragen

Windows 11 is het nieuwste besturingssysteem van Microsoft en brengt een hele reeks nieuwe en verbeterde functies met zich mee. Als je een desktop pc hebt en je overweegt over te stappen naar Windows 11, ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel bespreken we de systeemvereisten voor Windows 11, hoe je kunt controleren of jouw desktop pc hieraan voldoet, wat je kunt doen als je pc niet voldoet aan de vereisten, hoe je de “System Requirements Not Met” melding kunt verwijderen en hoe je jouw desktop pc kunt upgraden naar Windows 11.

Wat zijn de systeemvereisten voor Windows 11?

Voordat je Windows 11 op jouw desktop pc installeert, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je aan de minimale systeemvereisten voldoet. Microsoft heeft de volgende minimale systeemvereisten opgesteld:

– Een 64-bits processor met ten minste 1 GHz kloksnelheid.
– Minimaal 4 GB RAM-geheugen.
– Minimaal 64 GB opslagruimte.
– Een DirectX 12-compatibele grafische kaart of geïntegreerde GPU.
– Een beeldschermresolutie van minimaal 720p.
– Een internetverbinding en een Microsoft-account voor het downloaden en activeren van Windows 11.

Hoe controleer ik of mijn desktop pc voldoet aan de systeemvereisten van Windows 11?

Om te controleren of jouw desktop pc voldoet aan de systeemvereisten van Windows 11, kun je de PC Health Check-tool van Microsoft gebruiken. Volg deze stappen om dit te doen:

1. Ga naar de Microsoft-website en zoek naar “Windows 11 PC Health Check”.
2. Klik op de eerste zoekresultaatlink om naar de downloadpagina van de tool te gaan.
3. Klik op de knop “Nu downloaden” en sla het installatiebestand op jouw computer op.
4. Dubbelklik op het gedownloade bestand om de PC Health Check-tool te installeren en uit te voeren.
5. Wacht tot de tool jouw systeemgegevens heeft gecontroleerd. Als jouw pc aan de systeemvereisten voldoet, krijg je een melding dat je kunt upgraden naar Windows 11. Als jouw pc niet aan de vereisten voldoet, krijg je een melding dat jouw systeem niet compatibel is met Windows 11.

Wat te doen als mijn desktop pc niet voldoet aan de systeemvereisten?

Als jouw desktop pc niet voldoet aan de systeemvereisten van Windows 11, zijn er een paar opties die je kunt overwegen:

1. Controleer of jouw pc aan de minimale vereisten kan voldoen door hardware-upgrades uit te voeren. Dit kan betekenen dat je jouw RAM-geheugen, opslagruimte of grafische kaart moet upgraden.
2. Als het upgraden van jouw hardware geen optie is, kun je overwegen om bij Windows 10 te blijven. Microsoft heeft aangekondigd dat Windows 10 ondersteund zal blijven tot oktober 2025, dus je hebt nog steeds toegang tot updates en beveiligingspatches.
3. Je kunt ook overwegen om een nieuwe desktop pc aan te schaffen die voldoet aan de systeemvereisten van Windows 11.

Hoe verwijder ik de “System Requirements Not Met” melding op Windows 11?

Als je de “System Requirements Not Met” melding op Windows 11 wilt verwijderen, zijn er een paar mogelijke oplossingen:

1. Controleer of je de nieuwste updates en patches voor Windows 11 hebt geïnstalleerd. Soms kan het installeren van updates het probleem oplossen.
2. Zorg ervoor dat jouw pc voldoet aan de systeemvereisten van Windows 11. Raadpleeg de hierboven genoemde systeemvereisten voor meer informatie.
3. Als jouw pc niet aan de vereisten voldoet en je toch Windows 11 wilt blijven gebruiken, kun je proberen een omweg te vinden om de melding te omzeilen. Houd er echter rekening mee dat dit mogelijk niet wordt ondersteund door Microsoft en dat het risico’s met zich kan meebrengen.

Hoe upgrade ik mijn desktop pc naar Windows 11?

Als jouw desktop pc voldoet aan de systeemvereisten van Windows 11, kun je jouw pc upgraden naar Windows 11 door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar de officiële Microsoft-website en zoek naar “Windows 11”.
2. Klik op de downloadlink voor Windows 11.
3. Volg de instructies op het scherm om het installatieproces te starten.
4. Zorg ervoor dat je een back-up maakt van al jouw belangrijke bestanden voordat je begint met de upgrade.
5. Wacht tot het installatieproces is voltooid en volg eventuele aanvullende instructies op het scherm.

Overwegingen bij het upgraden naar Windows 11 en mogelijke problemen

Bij het upgraden naar Windows 11 zijn er een paar overwegingen en mogelijke problemen waar je rekening mee moet houden:

1. Compatibiliteit van software: Controleer of de software die je op jouw desktop pc gebruikt compatibel is met Windows 11. Sommige oudere softwareversies werken mogelijk niet goed op Windows 11.
2. Compatibiliteit van hardware: Controleer of jouw randapparatuur en hardware compatibel zijn met Windows 11. Het kan zijn dat je nieuwe stuurprogramma’s of firmware-updates moet installeren om ervoor te zorgen dat alles correct werkt.
3. Prestatieverschillen: Hoewel Windows 11 verschillende prestatieverbeteringen belooft ten opzichte van Windows 10, kan het zijn dat oudere hardware niet optimaal profiteert van deze verbeteringen. Houd hier rekening mee bij het upgraden.
4. Bekende problemen: Windows 11 is nog een nieuw besturingssysteem en er kunnen nog onbekende bugs en problemen zijn. Zorg ervoor dat je regelmatig controleert op updates en patches om eventuele problemen op te lossen.

Hopelijk heeft dit artikel je geholpen bij het begrijpen van de systeemvereisten voor Windows 11, het controleren van jouw pc, het verwijderen van de “System Requirements Not Met” melding, het upgraden naar Windows 11 en het overwegen van mogelijke problemen. Als je nog steeds vragen hebt, raadpleeg dan de veelgestelde vragen hieronder.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de systeemvereisten voor Windows 11?

De minimale systeemvereisten voor Windows 11 zijn: een 64-bits processor met ten minste 1 GHz kloksnelheid, minimaal 4 GB RAM-geheugen, minimaal 64 GB opslagruimte, een DirectX 12-compatibele grafische kaart of geïntegreerde GPU, een beeldschermresolutie van minimaal 720p, een internetverbinding en een Microsoft-account.

Hoe controleer ik of mijn desktop pc voldoet aan de systeemvereisten van Windows 11?

Je kunt jouw desktop pc controleren op de systeemvereisten van Windows 11 door de PC Health Check-tool van Microsoft te gebruiken. Deze tool controleert of jouw pc aan de vereisten voldoet.

Wat te doen als mijn desktop pc niet voldoet aan de systeemvereisten?

Als jouw desktop pc niet voldoet aan de systeemvereisten van Windows 11, kun je overwegen om hardware-upgrades uit te voeren, bij Windows 10 te blijven of een nieuwe desktop pc aan te schaffen die wel aan de vereisten voldoet.

Hoe verwijder ik de “System Requirements Not Met” melding op Windows 11?

Om de “System Requirements Not Met” melding op Windows 11 te verwijderen, kun je proberen de nieuwste updates en patches te installeren, ervoor zorgen dat jouw pc aan de systeemvereisten voldoet of een omweg vinden om de melding te omzeilen.

Hoe upgrade ik mijn desktop pc naar Windows 11?

Als jouw desktop pc voldoet aan de systeemvereisten van Windows 11, kun je jouw pc upgraden naar Windows 11 door de officiële Microsoft-website te bezoeken, de downloadlink voor Windows 11 te volgen en het installatieproces te doorlopen.

Wat zijn de overwegingen bij het upgraden naar Windows 11 en mogelijke problemen?

Bij het upgraden naar Windows 11 moet je rekening houden met de compatibiliteit van software en hardware, mogelijke prestatieverschillen en eventuele bekende problemen met het besturingssysteem. Zorg ervoor dat je jouw software en hardware controleert op compatibiliteit en regelmatig updates installeert om mogelijke problemen op te lossen.

Categories: Top 17 Desktop Pc Met Windows 11

Meet Windows 11 | The Basics
Meet Windows 11 | The Basics

Cách Đưa This Pc Ra Desktop Win 11

Cách đưa This PC ra Desktop Win 11

Windows 11 is the latest operating system from Microsoft, bringing new features and enhancements to improve the user experience. One of the changes in Windows 11 is the placement of the “This PC” icon on the desktop. In this article, we will discuss how to bring back the “This PC” icon on the desktop in Windows 11. We will provide step-by-step instructions and explain the process in detail. So, whether you are a beginner or an experienced user, you will find the information you need to customize your desktop in Windows 11.

Cách đưa This PC ra Desktop Win 11

Windows 11 is het nieuwste besturingssysteem van Microsoft en brengt nieuwe functies en verbeteringen met zich mee om de gebruikerservaring te verbeteren. Een van de veranderingen in Windows 11 is de plaatsing van het pictogram “Deze pc” op het bureaublad. In dit artikel zullen we bespreken hoe we het pictogram “Deze pc” op het bureaublad kunnen terugbrengen in Windows 11. We zullen stapsgewijze instructies geven en het proces in detail uitleggen. Of je nu een beginner bent of een ervaren gebruiker, je zult de informatie vinden die je nodig hebt om je bureaublad aan te passen in Windows 11.

Stap 1: Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad

Om het “Deze pc” pictogram terug te brengen op het bureaublad in Windows 11, moet je beginnen door met de rechtermuisknop op een lege plek op het bureaublad te klikken. Er verschijnt een contextmenu met verschillende opties.

Stap 2: Selecteer “Aanpassen”

In het contextmenu moet je de optie “Aanpassen” selecteren. Dit opent het menu “Instellingen”.

Stap 3: Kies “Thema’s” in het instellingenmenu

In het “Instellingen” menu, zoek en selecteer de optie “Thema’s”. Dit opent het venster “Thema-instellingen”.

Stap 4: Klik op “Pictogrammen voor bureaubladinstellingen”

In het venster “Thema-instellingen” moet je zoeken naar de sectie “Instellingen voor bureaubladpictogrammen” en erop klikken. Hier vind je verschillende opties voor het aanpassen van de pictogrammen op het bureaublad.

Stap 5: Schakel het selectievakje naast “Deze pc” in

In het venster “Instellingen voor bureaubladpictogrammen” zie je een lijst met beschikbare pictogrammen. Zoek de optie “Deze pc” en schakel het selectievakje ernaast in. Dit plaatst het “Deze pc” pictogram terug op het bureaublad.

Stap 6: Klik op “Toepassen” en vervolgens op “OK”

Zodra je het selectievakje naast “Deze pc” hebt ingeschakeld, klik je op de knop “Toepassen” en vervolgens op “OK” om de wijzigingen op te slaan en het venster te sluiten. Het “Deze pc” pictogram moet nu worden weergegeven op het bureaublad in Windows 11.

FAQs

Q1: Waarom is het “Deze pc” pictogram standaard niet zichtbaar op het bureaublad in Windows 11?

In Windows 11 heeft Microsoft ervoor gekozen om het “Deze pc” pictogram standaard te verbergen op het bureaublad. Ze hebben deze beslissing genomen om het bureaublad opgeruimder te maken en de focus te leggen op de taakbalk en het Startmenu. Sommige gebruikers geven echter de voorkeur aan directe toegang tot “Deze pc” vanaf het bureaublad, vandaar dat we in dit artikel hebben uitgelegd hoe je het pictogram terug kunt brengen.

Q2: Kan ik andere pictogrammen toevoegen aan het bureaublad in Windows 11?

Ja, je kunt andere pictogrammen toevoegen aan het bureaublad in Windows 11. Volg hiervoor dezelfde stappen als hierboven beschreven, maar selecteer in plaats van “Deze pc” andere pictogrammen die je wilt weergeven op het bureaublad. Je kunt bijvoorbeeld het pictogram van “Rapportage en Feedback” toevoegen of de prullenbakpictogram automatisch laten weergeven.

Q3: Kan ik de grootte van de pictogrammen aanpassen op het bureaublad in Windows 11?

Ja, je kunt de grootte van de pictogrammen aanpassen op het bureaublad in Windows 11. Klik met de rechtermuisknop op een lege plek op het bureaublad en selecteer “Beeldscherminstellingen”. In het venster “Beeldscherminstellingen” kun je de schuifregelaar onder “Schaal en indeling” aanpassen om de grootte van de pictogrammen te vergroten of te verkleinen.

Conclusie

Het “Deze pc” pictogram terugbrengen op het bureaublad in Windows 11 is eenvoudig met de juiste stappen. Door de optie in de thema-instellingen in te schakelen, kun je directe toegang krijgen tot “Deze pc” vanaf je bureaublad. Je kunt ook andere pictogrammen toevoegen en de grootte ervan aanpassen om je bureaublad persoonlijker te maken. Volg de stappen in dit artikel en pas je bureaublad aan naar jouw voorkeur in Windows 11.

Referenties:
– Cách xóa System Requirements Not Met trên Windows 11
– Thông số kỹ thuật và Yêu cầu về hệ thống của Windows 11
– Cách loại bỏ thông báo “System Requirements Not Met” trên Windows 11
– Cách xóa thông báo “System requirements not met” trên máy tính Windows 11
– Hướng dẫn loại bỏ thông báo “System Requirements Not Met” trên Windows 11
– Managing Windows 11 “System requirements not met” in your organization

System Requirements Not Met Go To Settings To Learn More

Systeemvereisten niet voldaan, ga naar Instellingen voor meer informatie

Systeemvereisten zijn specificaties en configuraties die nodig zijn voor een computer- of softwareprogramma om correct te kunnen werken. Wanneer de systeemvereisten niet worden voldaan, kunnen gebruikers verschillende problemen ondervinden, zoals vertragingen, crashes of zelfs het onvermogen om het programma uit te voeren. Een veelvoorkomende foutmelding die optreedt wanneer de systeemvereisten niet worden voldaan, is “System requirements not met”. In dit artikel zullen we dieper ingaan op deze foutmelding en hoe je het kunt oplossen.

**Inhoudsopgave**

1. Wat betekent “System requirements not met”?
2. Waarom zijn systeemvereisten belangrijk?
3. Hoe controleer je de systeemvereisten?
4. Oplossingen voor “System requirements not met” foutmelding
– Methode 1: Upgraden naar een compatibel besturingssysteem
– Methode 2: Controleren op ontbrekende stuurprogramma’s
– Methode 3: Upgraden van hardwarecomponenten
– Methode 4: Zoeken naar alternatieve software
5. Veelgestelde vragen
– Hoe kan ik de systeemvereisten van mijn computer controleren?
– Kan ik de “System requirements not met” foutmelding negeren?
– Is het mogelijk om software te gebruiken zonder aan de systeemvereisten te voldoen?
– Moet ik altijd upgraden naar een nieuwere versie van het besturingssysteem?
6. Conclusie

### 1. Wat betekent “System requirements not met”?

De foutmelding “System requirements not met” geeft aan dat je computer niet voldoet aan de minimale systeemvereisten die nodig zijn om een bepaald programma of besturingssysteem uit te voeren. Deze vereisten kunnen betrekking hebben op de processor, het geheugen, de grafische kaart, de opslagruimte en andere hardware- of softwarecomponenten van je computer.

Wanneer je deze foutmelding ziet, kan het zijn dat je het programma niet kunt installeren of starten. Als je het programma toch probeert uit te voeren, kun je te maken krijgen met prestatieproblemen of in sommige gevallen kan het programma helemaal niet functioneren.

### 2. Waarom zijn systeemvereisten belangrijk?

Systeemvereisten zijn belangrijk omdat ze aangeven wat een computer nodig heeft om een bepaald programma of besturingssysteem correct en efficiënt te kunnen draaien. Softwareontwikkelaars stellen deze vereisten vast op basis van tests en optimalisaties om de beste gebruikerservaring te garanderen.

Het negeren van de systeemvereisten kan leiden tot verschillende problemen. Als je bijvoorbeeld een programma uitvoert op een computer met onvoldoende RAM-geheugen, kan het programma traag worden of zelfs vastlopen. Het is belangrijk om de systeemvereisten te controleren voordat je een nieuw programma of besturingssysteem installeert om compatibiliteitsproblemen te voorkomen.

### 3. Hoe controleer je de systeemvereisten?

Voordat je een programma installeert of een upgrade uitvoert naar een nieuw besturingssysteem, wil je misschien eerst controleren of je aan de systeemvereisten voldoet. Hier zijn een paar stappen om dit te doen:

1. Raadpleeg de officiële website van het programma of besturingssysteem. De meeste ontwikkelaars vermelden de systeemvereisten op hun website of downloadpagina.
2. Controleer de minimale en aanbevolen systeemvereisten. De minimale vereisten geven aan wat minimaal nodig is om het programma te laten werken, terwijl de aanbevolen vereisten aangeven welke configuratie zorgt voor optimale prestaties.
3. Vergelijk de vereisten met de specificaties van je computer. Controleer de processor, RAM, grafische kaart en opslagruimte van je systeem om te zien of je aan de vereisten voldoet.

Als je niet zeker bent van de specificaties van je computer, kun je deze controleren door naar het Configuratiescherm te gaan (klik met de rechtermuisknop op het Windows-pictogram links onderaan het scherm en selecteer “Configuratiescherm”). Zoek dan naar “Systeem” of “Systeeminformatie” en open het. Hier vind je gedetailleerde informatie over je computer, inclusief de processor, geheugen en andere hardwarecomponenten.

### 4. Oplossingen voor “System requirements not met” foutmelding

Als je de foutmelding “System requirements not met” ontvangt, zijn er verschillende mogelijke oplossingen die je kunt proberen:

**Methode 1: Upgraden naar een compatibel besturingssysteem**

Controleer of het programma dat je wilt uitvoeren compatibel is met je huidige besturingssysteem. Sommige programma’s vereisen mogelijk een bepaalde versie van Windows of een ander besturingssysteem. Als je niet aan de systeemvereisten voldoet, kun je overwegen te upgraden naar een nieuwere versie van het besturingssysteem die wel compatibel is.

**Methode 2: Controleren op ontbrekende stuurprogramma’s**

Zorg ervoor dat al je stuurprogramma’s up-to-date zijn. Ontbrekende of verouderde stuurprogramma’s kunnen leiden tot compatibiliteitsproblemen en foutmeldingen. Je kunt de website van de fabrikant van je computer of de hardwarecomponenten raadplegen om de nieuwste stuurprogramma’s te downloaden en te installeren.

**Methode 3: Upgraden van hardwarecomponenten**

Als je computer niet voldoet aan de minimale systeemvereisten, overweeg dan om bepaalde hardwarecomponenten te upgraden. Bijvoorbeeld het toevoegen van meer RAM-geheugen of het vervangen van een zwakkere grafische kaart. Dit kan ervoor zorgen dat je computer voldoet aan de vereisten en het programma zonder problemen kan draaien.

**Methode 4: Zoeken naar alternatieve software**

Als je niet aan de systeemvereisten kunt voldoen en niet in staat bent om je hardware of besturingssysteem te upgraden, kun je overwegen om naar alternatieve software te zoeken die minder veeleisend is. Er zijn vaak verschillende programma’s beschikbaar die vergelijkbare functies bieden, maar minder systeemresources vereisen.

### 5. Veelgestelde vragen

**Hoe kan ik de systeemvereisten van mijn computer controleren?**

Om de systeemvereisten van je computer te controleren, kun je naar het Configuratiescherm gaan en zoeken naar “Systeem” of “Systeeminformatie”. Hier vind je gedetailleerde informatie over je computer, inclusief de processor, het geheugen en andere hardwarecomponenten.

**Kan ik de “System requirements not met” foutmelding negeren?**

Het is over het algemeen niet aanbevolen om de “System requirements not met” foutmelding te negeren. Het programma kan mogelijk niet goed werken of helemaal niet functioneren als je niet aan de systeemvereisten voldoet.

**Is het mogelijk om software te gebruiken zonder aan de systeemvereisten te voldoen?**

Hoewel het soms mogelijk is om software te gebruiken zonder aan de systeemvereisten te voldoen, zal dit in de meeste gevallen leiden tot prestatieproblemen of crashes. Het wordt sterk aanbevolen om te voldoen aan de minimale systeemvereisten voor een optimale gebruikerservaring.

**Moet ik altijd upgraden naar een nieuwere versie van het besturingssysteem?**

Het is niet altijd nodig om te upgraden naar een nieuwere versie van het besturingssysteem. Dit hangt af van de systeemvereisten van de programma’s die je wilt gebruiken. Als je huidige besturingssysteem niet voldoet aan de vereisten, kun je overwegen om te upgraden naar een compatibele versie.

### 6. Conclusie

Het is van essentieel belang om te voldoen aan de systeemvereisten van een programma of besturingssysteem om een optimale gebruikerservaring te garanderen. Het negeren van de systeemvereisten kan leiden tot prestatieproblemen, crashes en het onvermogen om bepaalde functies te gebruiken. Door de systeemvereisten te controleren, ontbrekende stuurprogramma’s bij te werken, hardware te upgraden of alternatieve software te zoeken, kun je de “System requirements not met” foutmelding oplossen en het programma probleemloos gebruiken.

Cách Đưa This Pc Ra Desktop Win 10

Cách đưa This PC ra desktop Win 10

Cách đưa This PC ra desktop Win 10 là một trong những thay đổi mặc định mà nhiều người dùng muốn thực hiện để lưu trữ và truy cập nhanh chóng đến các tệp tin và thư mục quan trọng trên máy tính. Mặc dù Windows 10 không cho phép người dùng dễ dàng thay đổi biểu tượng trên desktop, nhưng thông qua một số bước đơn giản, bạn có thể chuyển biểu tượng This PC (hay còn gọi là My Computer) từ File Explorer sang desktop một cách dễ dàng.

Dưới đây là hướng dẫn chi tiết để đưa This PC ra desktop Win 10:

Bước 1: Tạo một biểu tượng shortcut mới
Trên desktop, chuột phải vào một vị trí trống và chọn “New” (“Mới”) trong menu xổ xuống. Sau đó, chọn “Shortcut” (“Lối tắt”) trong danh sách các tùy chọn. Một hộp thoại mới sẽ xuất hiện.

Bước 2: Liên kết đến This PC
Trong hộp thoại mới, bạn cần điền vào đường dẫn đến This PC. Để làm điều này, sao chép và dán đoạn mã sau vào ô “Location” trong hộp thoại:
explorer.exe shell:MyComputerFolder

Sau đó, nhấn vào nút “Next” (“Tiếp theo”) để tiếp tục.

Bước 3: Đặt tên cho biểu tượng shortcut
Trong hộp thoại tiếp theo, bạn sẽ được yêu cầu đặt tên cho biểu tượng shortcut. Bạn có thể đặt tên theo ý thích của mình, ví dụ: “This PC” hoặc “My Computer”. Sau đó, nhấn vào nút “Finish” (“Hoàn tất”).

Bước 4: Kiểm tra kết quả
Sau khi hoàn tất các bước trên, bạn sẽ thấy một biểu tượng mới xuất hiện trên desktop của bạn, đại diện cho This PC hoặc My Computer. Bạn có thể kéo và thả biểu tượng này sang vị trí mong muốn trên desktop.

FAQs (Câu hỏi thường gặp):

Q1: Tại sao tôi không thấy biểu tượng This PC trên desktop của mình?
A1: Một số máy tính có thể đã thay đổi cài đặt mặc định và không hiển thị biểu tượng This PC trên desktop. Để đưa nó trở lại, bạn hãy làm theo các bước đã nêu ở trên.

Q2: Tôi có thể thay đổi biểu tượng của This PC trên desktop không?
A2: Có, bạn có thể thay đổi biểu tượng của This PC trên desktop bằng cách chuột phải vào biểu tượng đó, chọn “Properties” (“Các thuộc tính”) và sau đó chọn “Change Icon” (“Thay đổi biểu tượng”).

Q3: Làm cách nào để xóa biểu tượng This PC khỏi desktop?
A3: Để xóa biểu tượng This PC khỏi desktop, bạn chỉ cần chuột phải vào biểu tượng đó và chọn “Delete” (“Xóa”).

Q4: Tại sao tôi không thấy các tùy chọn “New” (“Mới”) và “Shortcut” (“Lối tắt”) khi chuột phải vào desktop?
A4: Có thể máy tính của bạn đã bị hạn chế quyền hạn mà ngăn bạn tạo biểu tượng shortcut mới trên desktop. Để giải quyết vấn đề này, hãy liên hệ với quản trị viên hệ thống hoặc người quản lý của bạn.

Bằng cách làm theo hướng dẫn chi tiết trên, bạn có thể dễ dàng đưa This PC ra desktop Win 10 và tạo sự tiện lợi trong việc truy cập tài nguyên trên máy tính của mình.

Verzamelen 50 desktop pc met windows 11

Shop Windows All-In-One Desktop Computers | Microsoft
Shop Windows All-In-One Desktop Computers | Microsoft
Windows 11 Computers: Desktops, 2-In-1 Pcs & More | Microsoft
Windows 11 Computers: Desktops, 2-In-1 Pcs & More | Microsoft
How To Fix “This Pc Doesn'T Currently Meet All The System Requirements For Windows 11” Error
How To Fix “This Pc Doesn’T Currently Meet All The System Requirements For Windows 11” Error
This Pc Can'T Run Windows 11': How To Fix This Error - Cnet
This Pc Can’T Run Windows 11′: How To Fix This Error – Cnet
This Pc Can'T Run Windows 11': How To Fix This Error - Cnet
This Pc Can’T Run Windows 11′: How To Fix This Error – Cnet
Windows 11 Có Gì Mới? Có Nên Cập Nhật Hay Không? Download!
Windows 11 Có Gì Mới? Có Nên Cập Nhật Hay Không? Download!
Customer Reviews: Hp All-In-One 27-Cb0176Z All-In-One Pc,
Customer Reviews: Hp All-In-One 27-Cb0176Z All-In-One Pc,
Windows 11 23H2 Upgrade Likely Possible On Unsupported Pc (Cpu/Tpm Requirements Not Met) - Neowin
Windows 11 23H2 Upgrade Likely Possible On Unsupported Pc (Cpu/Tpm Requirements Not Met) – Neowin
This Pc Can'T Run Windows 11': How To Fix This Error - Cnet
This Pc Can’T Run Windows 11′: How To Fix This Error – Cnet
Windows 11 Compatibility Check: How To Know If Your Windows 10 Laptop Or Desktop Is Eligible For Upgrade - Mysmartprice
Windows 11 Compatibility Check: How To Know If Your Windows 10 Laptop Or Desktop Is Eligible For Upgrade – Mysmartprice
Fix Windows 11 Saying “Your Processor Is Not Supported”
Fix Windows 11 Saying “Your Processor Is Not Supported”
Gaming On Windows 11: Windows Gaming Pc & Laptops | Microsoft
Gaming On Windows 11: Windows Gaming Pc & Laptops | Microsoft
Thủ Thuật] Cách Đưa This Pc Ra Desktop Win 11
Thủ Thuật] Cách Đưa This Pc Ra Desktop Win 11
This Pc Can'T Run Windows 11': How To Fix This Error - Cnet
This Pc Can’T Run Windows 11′: How To Fix This Error – Cnet
What Your Pc Will Need To Run Windows 11 | Pcworld
What Your Pc Will Need To Run Windows 11 | Pcworld
พร้อมส่ง] Desktop Pc (คอมพิวเตอร์ตั้งโต๊ะ) Hp Pro Tower 280 G9 (70F82Pa#Akl) / Intel Core I3-12100 / 4Gb / 256Gb Ssd / Integrated Graphics / Windows 11 Home / รับประกัน 3 ปี - By
พร้อมส่ง] Desktop Pc (คอมพิวเตอร์ตั้งโต๊ะ) Hp Pro Tower 280 G9 (70F82Pa#Akl) / Intel Core I3-12100 / 4Gb / 256Gb Ssd / Integrated Graphics / Windows 11 Home / รับประกัน 3 ปี – By
How To Reset A Windows 11 Pc To Factory Settings | Windows Central
How To Reset A Windows 11 Pc To Factory Settings | Windows Central
Ideacentre Aio 5I Gen 7 (27
Ideacentre Aio 5I Gen 7 (27″ Intel) | All-In-One Desktop-Pc Met Intel®-Processor | Lenovo België
I Tried Installing Windows 11 On A Custom Pc, And The Experience Was Terrible
I Tried Installing Windows 11 On A Custom Pc, And The Experience Was Terrible
This Pc Can'T Run Windows 11': How To Fix This Error - Cnet
This Pc Can’T Run Windows 11′: How To Fix This Error – Cnet
Microsoft Is Chasing The Users Of Windows 11 On Unsupported Pc!!! - Youtube
Microsoft Is Chasing The Users Of Windows 11 On Unsupported Pc!!! – Youtube
Dell Optiplex Desktop Computers | Dell Uk
Dell Optiplex Desktop Computers | Dell Uk
Cách Xóa System Requirements Not Met Trên Windows 11 Chỉ Với Vài Bước
Cách Xóa System Requirements Not Met Trên Windows 11 Chỉ Với Vài Bước
Windows 11 Update | Free Upgrade Pcs To Microsoft Windows 11 Os | Lenovo Us
Windows 11 Update | Free Upgrade Pcs To Microsoft Windows 11 Os | Lenovo Us
How To Upgrade To Windows 11, Whether Your Pc Is Supported Or Not [Updated] | Ars Technica
How To Upgrade To Windows 11, Whether Your Pc Is Supported Or Not [Updated] | Ars Technica
Hp Z8 Twr G5 Xeon W7-3445 32Gbx2-Ecc-Ddr5 2Tb Ssd+ - 8C295Pa
Hp Z8 Twr G5 Xeon W7-3445 32Gbx2-Ecc-Ddr5 2Tb Ssd+ – 8C295Pa
Cách Hẹn Giờ Tắt Màn Hình Máy Tính Windows 11 Cực Đơn Giản Cho Bạn
Cách Hẹn Giờ Tắt Màn Hình Máy Tính Windows 11 Cực Đơn Giản Cho Bạn
How To Remove System Requirements Not Met Notification On Windows 11 [Tutorial] - Youtube
How To Remove System Requirements Not Met Notification On Windows 11 [Tutorial] – Youtube
Efficient And Reliable Lenovo Thinkcentre Desktops | Lenovo Us
Efficient And Reliable Lenovo Thinkcentre Desktops | Lenovo Us
How To Install Windows 11 On An M1 Mac With Utm || Run Windows 11 On Mac W/ Apple Silicon (New) - Youtube
How To Install Windows 11 On An M1 Mac With Utm || Run Windows 11 On Mac W/ Apple Silicon (New) – Youtube
There'S Already A Way To Remove Windows 11'S Watermark – Here'S How | Techradar
There’S Already A Way To Remove Windows 11’S Watermark – Here’S How | Techradar
Hardware Recommendations For Windows-Based Daw Systems. | Sweetwater
Hardware Recommendations For Windows-Based Daw Systems. | Sweetwater
How To Connect A Desktop To A Laptop (Windows And Mac)
How To Connect A Desktop To A Laptop (Windows And Mac)
Windows 11 Launches Today. Take A Look At The New Desktop Customization Tricks - Cnet
Windows 11 Launches Today. Take A Look At The New Desktop Customization Tricks – Cnet
How To Pair And Connect Airpods To A Windows 11 Pc
How To Pair And Connect Airpods To A Windows 11 Pc
Windows 11 Update | Free Upgrade Pcs To Microsoft Windows 11 Os | Lenovo Us
Windows 11 Update | Free Upgrade Pcs To Microsoft Windows 11 Os | Lenovo Us
Gaming Desktop System Only Core I7 4790 (7Th Generation I7 7700 And Ryzen 3 3200G Equivalent) -
Gaming Desktop System Only Core I7 4790 (7Th Generation I7 7700 And Ryzen 3 3200G Equivalent) –
Powerful Lenovo Ideacentre Desktops For Home And Office | Lenovo Us
Powerful Lenovo Ideacentre Desktops For Home And Office | Lenovo Us
Cách Biến Windows 11 Thành Macos Cực Kỳ Đẹp Mắt Cho Bạn Trải Nghiệm
Cách Biến Windows 11 Thành Macos Cực Kỳ Đẹp Mắt Cho Bạn Trải Nghiệm
Windows 11 Review | Tom'S Guide
Windows 11 Review | Tom’S Guide
Hp Pavilion Gaming Desktop
Hp Pavilion Gaming Desktop
How To Replace Your Windows 11 Start Menu With A Third-Party App | Zdnet
How To Replace Your Windows 11 Start Menu With A Third-Party App | Zdnet
How To Reset Ubuntu Linux Password On Wsl In 3 Easy Steps - Toile De Fond
How To Reset Ubuntu Linux Password On Wsl In 3 Easy Steps – Toile De Fond
Hướng Dẫn Cách Tạo Nhiều Màn Hình Desktop Windows 11 Cực Hay Cho Bạn
Hướng Dẫn Cách Tạo Nhiều Màn Hình Desktop Windows 11 Cực Hay Cho Bạn
Download Windows 11 Iso Files (64-Bit Official Links)
Download Windows 11 Iso Files (64-Bit Official Links)

See more here: thonggiocongnghiep.com

Learn more about the topic desktop pc met windows 11.

See more: thonggiocongnghiep.com/category/auto

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *